necessio

Vilka är vi

om necessio

Vi är Konsulter utan gränser!

Förutom mångårig erfarenhet av vårdbemanning, rekrytering från Europaunionen och bred kunskap om vårdbranschen har vi under åren byggt upp ett gediget kontaktnät av konsulter.

I vårt gäng finns medarbetare som bor i Sverige och även runt om i Europa med kompetens som sjuksköterskor, läkare, och undersköterskor. Det gör att flexibiliteten är stor, vi är inte begränsade till en viss region utan finns där uppdragen finns.

Självklart har alla våra medarbetare svensk legitimation.

Alla medarbetare på Necessio delar en stark passion för det vi gör.

Våra ledord är Öppenhet – Kontinuitet – Samarbetsfokus – Gränslöshet vilka också genomsyrar vårt dagliga arbete.

Vi värnar om våra kunders förtroende och vill bygga ett långsiktigt hållbart samarbete för vi är övertygade om att i samarbetsfokuset kommer de bästa lösningarna.

I ryggsäcken bär vi oräkneliga möten med konsulter och uppdragsgivare. I spåkulan ser vi ännu fler möten och ökade möjligheter att få vara med och göra skillnad för hälso- och sjukvårdssektorn i Sverige.

Tillsammans skapar vi hållbar kompetensförsörjning.

Men vi känner ju inte varandra!

Så låt oss presentera oss

Med bakgrund från LSS och Psykiatri för att sedan skola om mig inom försäljning och affärsutveckling har jag haft många olika roller och titlar (skillnaden är ibland hårfin). De senaste åren har jag kombinerat min bakgrund från vården med marknadsdrivet framåt för att skapa nya vägar och jag vet att det går att skapa kreativa plattformar för att uppnå ett gemensamt mål.
Joanna

Jag har arbetat som sjuksköterska i väldigt många år (ingen ålder nämnd) för arbetsgivare kommunalt, privat, region….finns det någon mer? Jag har bla. varit med och startat upp en SSIH verksamhet där jag hade det operativa ledningsansvaret samt startat en privat vårdcentral i rollen som verksamhetschef. Jag har även arbetat som konsultchef på bemanningsföretag, varit utbildningsansvarig och IT expert så med denna brokiga erfarenhet så finns det väldigt lite jag inte finner en lösning på.
Åsa

Nu är det din tur…»

Joanna

joanna@necessio.se
073-6798797

 

Åsa

asa@necessio.se
070-2702197